Kekkilän Istutusmulta Plus kippikuormattuna (13-18 tonnia)

Hinta: 44.00€ /tn
kippiauto Hinta sisältää materiaalin, toimituksen ja kippauksen yhteen kasaan.

Istutusmulta on tummaa ja melko humuspitoista yleismultaa, joka on valmiiksi lannoitettu, kalkittu ja seulottu. Se sopii pihapuutarhoihin, istutuksille, kasvimaille sekä nurmikoille, joilla ei ajeta raskailla koneilla.

Istutusmulta on erinomainen kasvualusta sellaisenaan lähes kaikille kasveille. Se pidättää hyvin vettä ja ravinteita. Komposti antaa kasvualustaan pitkäaikaisen lannoitevaikutuksen.

Vähimmäistoimitusmäärä 13 tn. (Pienemmät määrät kts. koura-auto toimitukset.)

Huomioithan, että yhteen autoomme mahtuu 18 tonnia multaa, joten sitä suuremmat tilaukset toimitetaan useammalla kuormalla.

tn

Suuremmat määrät, pyydä tarjous!


Istutusmulta PLUS on kivennäismaapitoinen, kompostilannoitettu, kalkittu ja seulottu levitysvalmis yleiskasvualusta. Seoksen orgaaninen aines ja savi pidättävät hyvin vettä ja ravinteita. Komposti antaa pitkäkestoisen lannoitusvaikutuksen ja vilkastuttaa hyödyllistä pieneliötoimintaa. Tuote soveltuu erinomaisesti pensas- ja puuistutuksille ja kotipuutarhojen nurmikoille.

Istutusmullan tavoitearvot:

 

Yksikkö

Tavoitearvo/vaihteluväli

Johtoluku

10 x mS/cm

3 - 4 - 6

pH

 

5,5 - 6 - 7

Liukoinen typpi N

mg/l

20 - 40 - 60

Fosfori P

mg/l

10 - 20 - 30

Kalium K

mg/l

150 - 200 - 350

Kalsium Ca

mg/l

2000 - 3000 - 4500

Magnesium Mg

mg/l

200 - 300 - 450

Rikki S

mg/l

10 - 30 - 200

Boori B

mg/l

0,4 - 0,6 - 1,5

Kupari Cu

mg/l

2 - 3 - 20

Mangaani Mn

mg/l

10 - 30 - 500

Sinkki Zn

mg/l

2 - 3 - 20

Orgaaninen aines

paino-%

10 - 12 - 14

Tilavuuspaino

kg/m3

640 – 800 –

 

Taulukon ravinnepitoisuudet perustuvat viljavuustutkimuksen mukaisiin menetelmiin. Luvut eivät ole vertailukelpoisia lannoitevalmisteasetuksen mukaisen tuoteselosteen analyysituloksiin.

Tuote tiivistyy perustusvaiheessa noin 20 %. Tuote on käytettävä mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä multaan saattaa levitä tuulen mukana rikkakasvien siemeniä. Suosittelemme käyttämään kasvualustan pinnalla katetta, jotta rikkakasvien siemenet eivät pääsisi itämään. Tarvittaessa varastoidaan kuivassa ja varjoisassa paikassa pressun päälle kasattuna ja peiteltynä. Varastoinnin aikana ravinnearvot muuttuvat. Tuote sisältää tuulilevitteisiä rikkakasvinsiemeniä. Poista mahdolliset siemenestä leviävät rikkakasvit istutusalueilta heti niiden ilmaannuttua esimerkiksi haraamalla. Nurmikolta rikkakasvit tulee poistaa ajamalla ruohonleikkurilla.

Tuote punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiviydessä, kuin se lastattaessa on.

Luonnon ja uusiutumattomien raaka-aineiden säästämiseksi Kekkilä hyödyntää kierrätettyjä ainesosia viherrakentamiseen tarkoitettujen tuotteiden valmistuksessa. Käytämme ainoastaan alkuperältään tunnettuja, tutkittuja, käyttöön soveltuvia raaka-aineita, jotka saattavat kuitenkin joskus sisältää hyvin pieniä määriä epäpuhtauksia kuten muovia, lasinsiruja ja pieniä metallikappaleita. Prosessoimme kaikki raaka-aineet huolellisesti parasta tarkoitukseen soveltuvaa tuotantotekniikkaa hyödyntäen, mutta emme voi kuitenkaan taata, että lopputuote olisi täysin puhdas näistä epäpuhtauksista.