Finnurmi® -siirtonurmi 30 m² erissä

Hinta: 240.00€ /kpl
koura-auto Hinta sisältää materiaalin, toimituksen ja noston pihalle koura-autolla.

Valmisnurmikko toimitetaan lavoilla, joissa on 30 m² /erä .

Hinta sisältää valmisnurmikon rullassa sekä toimituksen pääkaupunkiseudulle. Toimitus tapahtuu nosturiajoneuvolla minkä toimintasäde on 9 metriä ja isomman tilauksen ollessa kyseessä voidaan kuorma purkaa työmaalla useampaan paikkaan. 

Finnurmi® -siirtonurmi on nykyaikainen ratkaisu julkisten piha-alueiden, kotipihan tai vaikkapa golfkentän nurmeamiseen – se on nopea ja vaivaton.

Verrattuna kylvönurmikkoon se on myös yllättävän edullinen vaihtoehto. Kokonaiskustannuksia tarkastellessa on hyvä muistaa siirtonurmen kiistattomat edut: vähäisempi työmäärä, nopeampi ja täsmällisempi käyttöönotto sekä varma lopputulos.

Aktiivisen, vuosia kestäneen tuotekehitystyön kautta olemme valinneet kestävimmät nurmilajikkeet suomalaisiin olosuhteisiin. Finnurmi® -siirtonurmi soveltuu jokaiseen kohteeseen, jossa nurmea voi ylipäätään käyttää. Vaikeissa kohteissa se on osoittautunut usein ainoaksi vaihtoehdoksi.

Pientalojen nurmikot syntyvät uskomattoman nopeasti. Rivi- ja kerrostalojen viheralueille saadaan kulutusta kestävä, hyvännäköinen ja heti käyttövalmis nurmikko erittäin nopeasti. Finnurmi-siirtonurmikolla voidaan päällystää urheilu- ja golfkentät, pihat, julkiset viheralueet, teiden pientareet, hautausmaat jne.

Määrähinnoittelu

Tilattava määrä Hinta
1 tai yli 240.00 €/kpl
2 tai yli 208.50 €/kpl
3 tai yli 202.50 €/kpl
4 tai yli 195.00 €/kpl
5 tai yli 187.50 €/kpl
6 tai yli 180.00 €/kpl
7 tai yli 172.50 €/kpl
kpl

Suuremmat määrät, pyydä tarjous!